Over mij-Contact

Kies je docent.nl Kiesjedocent.nl
logo-gsnl_ledenegta-logo-klein  contactgegevens v.a. 1-6-2017

Jaap Hoek - docent akoestisch gitaar Stichting Nieuwe Veste  te Breda.

Tijdens en na mijn conservatoriumstudie gitaar en orgel heb ik al met veel plezier lesgegeven. Eerst op het toenmalige Muziekinstituut Dongen, Gilze en Rijen. (het huidige Kunstpodium Dongen) Daar gaf ik gitaar (akoestisch, elektrisch) en orgel/keyboard/ synthesizer lessen. Ook gitaarensembles en Popworkshops. Sinds 2004 werk ik voor de Nieuwe Veste als docent akoestisch gitaar. Zowel op de hoofdlocatie Breda als op de dependance Bavel. Hier kunt u een interview uit 2014 met stadsradio Breda beluisteren. Ik vertel daar e.a. over mijn gitaarliefde n.a.v. vragen over een voorspeelavond. Ik ben lid van Gitaarschool Nederland en van EGTA NL. Voor de EGTA (vereniging van professionele gitaardocenten) ben ik 10 jaar actief geweest als voorzitter. Als docent ben ik ook vindbaar via Kiesjedocent.nl
In het EGTA vakblad 'El Maestro' verscheen in december 2016 een interview met mij.

Voor vragen kunt u mij gerust benaderen.profiel-foto-jaap

gitaarhoek@outlook.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.